Ihana on ilmestynyt! / Tervetuloa julkkareihin!

Kolmas kirjani (joka on myös ensimmäinen oma kirjani JA ensimmäinen nuortenkirjani) IHANA on virallisesti ilmestynyt! Juhlistin sitä julkaisuviikolla somen, lähinnä instan puolella. Nyt Ihanaa on mahdollista tulla juhlistamaan myös kasvokkain!

Tervetuloa siis juhlistamaan TaajuusZ-voittajaromaaniani Ihanaa! 

Otan vieraat vastaan Tampellan Viila Café & Gelatossa osoitteessa Tampellan Esplanadi 4, Tampere, klo 13-15.
Rennoissa päiväjuhlissa on ohjelmassa kustantamon tervehdys, ystävä-kollegan puhe ja kirjailijan haastattelu. Haastattelijaksi paikalle tulee Pirkanmaan Setan/Sinkuiksi ry:n edustaja Ami Syystaival!
Parillekymmenelle ensimmäiselle vieraalle on luvassa pieni tarjoilu. Signeeraan tilaisuudessa kirjoja, joten ota halutessasi oma Ihana mukaan. Voit myös ostaa teoksen julkkareista, julkkarihintaan totta kai. Avecit ovat tervetulleita! Linkki tapahtuman facesivulle tässä

Teoksen voit ostaa esimerkiksi Suomalaisesta. Kannattaa tarkistaa kirjan saatavuus etukäteen, sillä ainakin näin alkuun sitä on pienissä erissä myyty loppuun. Ylimääräinen ylistys Ihanan äänikirjan lukijalle Elena Leevelle! Miten uskomattoman upeaa työtä hän tekikään! Kirjailijana toivon, että näette paperilta (tai näytöltä), millaisia ratkaisuja olen kirjassa tehnyt, mutta myös Leeven tulkinta ansaitsee ehdottomasti huomionne. Äänikirjaversion voit ostaa niin ikään vaikkapa Suomalaisesta tai Prismasta.

Lisäksi voit katsoa vaikkapa tubekanavalleni tekemän storytimen kisan voittamisesta! Miten voittopuhelu tavoitti mut, vaikka en ollut edes jättänyt numeroani...? :D


Olen jo nyt saanut useita lukijapalautteita. Ihanaa on sanottu hauskaksi, liikuttavaksi ja tärkeäksi. Kirjailija ei voisi olla onnellisempi! 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suomalainen sateenkaarispefi - Koontilista

SATEENKAARIKIRJAT 2020

Kirjailijoiden some-tapahtuma helmikuussa!