Tervetuloa

 Hei ja tervetuloa kirjailijan blogiin!


Olen Dess Terentjeva, tämän vuoden esikoiskirjailija.

Julkaisin yhteisen esikoisteokseni Neonkaupungin (LIKE, 2020) yhdessä toisen esikoiskirjailija Susanna Hynysen kanssa. Neonkaupunki aloittaa aikuisille suunnatun urbaanifantasiatrilogian, joka kertoo suomenvenäläisistä. Trilogian teemoja ovat muun muassa toiseus ja ulkopuolisuuden tunne. Trilogia ammentaa slaavilaisesta mytologiasta ja sekoittaa sitä kasariestetiikkaan ja -medioihin, erityisesti kasarielokuviin ja raskaampaan kasarimusiikkiin. Jatko-osa Neonkaupunki 2: Spiraalitie ilmestyy vuoden 2021 maaliskuussa.

Olen varsin aktiivinen Instagramin puolella, mutta olen jo pitkään kaivannut paikkaa, jonne voi tarvittaessa kirjoittaa pidempiä tekstejä ja kerätä tärkeitä linkkejä. Tavallaan siis aion käyttää blogia myös kotisivunani. Aion kirjoittaa postauksia silloin kun tarvetta sattuu olemaan, toisin sanoen arkisimmat kuulumiset tulevat edelleen löytymään instasta. 

Aluksi haluan kertoa hieman trilogiaan liittyvistä asioista ja käsitellä suomalaista sateenkaarispefiä, mitä myös Neonkaupunki-trilogia edustaa. Nämä postaukset ilmestyvät siis lyhyen ajan sisällä.

Tervetuloa lukemaan!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suomalainen sateenkaarispefi - Koontilista

SATEENKAARIKIRJAT 2020

SATEENKAARIKIRJAT 2021